ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους, Μπλατ και Αλόνσο για την θέση του Μπαρτζώκα

Γιασικεβίτσιους, Μπλατ και Αλόνσο για την θέση του Μπαρτζώκα

Οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Ντέιβιντ Μπλατ και Σίτο Αλόνσο, είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες για την θέση του προπονητή στην Μπαρτσελόνα. Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Νέο ισπανικό δημοσίευμα, αυτή την φορά από την "MundoDeportivo", αναφέρει τους υποψήφιους προπονητές για την θέση του κόουτς στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ασχέτως και αν έχει συμβόλαιο για την ερχόμενη σεζόν. Παραδέχονται πως οι Καταλανοί αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά επισημαίνουν πως ο Έλληνας τεχνικός δεν κατάφερε να φτιάξει μία αξιόλογη ομάδα, καθώς απέτυχε σε EuroLeague (εκτός playoffs), Κύπελλο (έχασε το τρόπαιο) και Πρωτάθλημα (έμεινε εκτός τετράδας).

Σύμφωνα με το κείμενο, η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να περάσει στη νέα εποχή, έχοντας για Γενικό Διευθυντή τον Νάτσο Ροντρίγκεθ, ο οποίος θέλει να κάνει ένα restart στην ομάδα, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες και στους τίλους.

Η "MundoDeportivo", η οποία θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζει πως είναι τρεις οι προπονητές οι οποίοι είναι υποψήφιοι για την θέση του κόουτς στην Μπαρτσελόνα: διακαής πόθος είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής στην Ζάλγκιρις Κάουνας. Πέρα από αυτό, ο Λιθουανός τεχνικός είναι ένα αγαπημένο πρόσωπο στην Βαρκελώνη, καθώς αγωνίστηκε ως παίκτης στο παρελθόν (2000-2003, 2012-2013) στους "μπλαουγκράνα", κατακτώντας μαζί τους την EuroLeague το 2003.

Μετά τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δεύτερη επιλογή είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Νταρουσάφακα (ενδιαφέρεται "ζεστά" για εκείνον η Μακάμπι), με τον Σίτο Αλόνσο της Μπασκόνια να ακολουθεί στην λίστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ