ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάνκοβιτς: "Θέλω να τους δείξω πως έκαναν την σωστή επιλογή με μένα"

Γιάνκοβιτς: "Θέλω να τους δείξω πως έκαναν την σωστή επιλογή με μένα"

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από την Ελλάδα και σε δηλώσεις του τόνισε πως στόχος του είναι να δείξει στους ανθρώπους της Βαλένθια πως έκαναν σωστή επιλογή με την απόφαση τους να τον εντάξουν στην ομάδα τους.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς αποχώρησε φέτος από τον Παναθηναϊκό, δοκίμασε την τύχη του το καλοκαίρι στις ΗΠΑ, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Βρήκε όμως ομάδα στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο ισπανικό, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με μία από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας, με την Βαλένθια.

Ο 26χρονος σμολ-φόργουορντ, μιλώντας για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Βαλένθια, σχολίασε τα εξής: "Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Είναι μεγάλο βήμα για μένα, αλλά είμαι έτοιμος να το κάνω. Ξέρω πως πολλά άτομα με επέλεξαν να είμαι σε αυτή τη θέση, έτσι πρέπει να είμαι έτοιμος, ώστε να τους δείξω πως έκαναν σωστή επιλογή.

Μπορώ να βοηθήσω σε πολλούς τομείς, σε άμυνα και επίθεση. Μπορώ να βγάλω ενέργεια στο παρκέ. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, αλλά κυρίως όσα μου ζητήσει ο προπονητής. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, που δουλεύει σκληρά. Όλοι θέλουμε να πετύχουμε, θέλουμε να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε. Όλοι έχουμε στόχους για τη νέα σεζόν

«Δεν μου αρέσει να λέω πως θα κερδίσουμε το Copa del Rey, ή θα κερδίσουμε το Eurocup. Θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να βελτιωνόμαστε και όταν έρθουν τα κρίσιμα παιχνίδια πρόκρισης στο Eurocup ή να μείνουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος, θα είμαστε έτοιμοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ