ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάνκοβιτς, ο αντι-Χάνγκα στη Λαμποράλ Κούτσα

Γιάνκοβιτς, ο αντι-Χάνγκα στη Λαμποράλ Κούτσα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Λαμποράλ Κούτσα, για να αντικαταστήσει τον Άνταμ Χάνγκα, σε περίπτωση που ο 27χρονος φόργουορντ μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.

Την ώρα που τα σενάρια για τη μεταγραφή του Άνταμ Χάνγκα στην Μπαρτσελόνα "φουντώνουν", η " AS " καταγράφει τα δεδομένα που υπάρχουν σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση του 27χρονου φόργουορντ στους "μπλαουγκράνα", αλλά και τις επόμενες κινήσεις της Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Χοσεάν Κερεχέτα έριξε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να πάρει ως αντάλλαγμα (πέραν των χρημάτων) κάποιον ποδοσφαιριστή για λογαριασμό της Ντεπορτίβο Αλαβές, με το όνομα του Ντόουγκλας να είναι αυτό που ξεχωρίζει σύμφωνα με την Sport . Κάτι που έσπευσε να διαψεύσει η Μπαρτσελόνα, θέλοντας να υποβαθμίσει το γεγονός. Η ίδια ισπανική ιστοσελίδα δεν μένει όμως εκεί, αφού φροντίζει να αποκαλύψει το plan b της Λαμποράλ Κούτσα, σε περίπτωση που ο Άνταμ Χάνγκα μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Ένα plan b που περιλαμβάνει το όνομα του Βλάντο Γιάνκοβιτς. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο εν λόγω ρεπορτάζ, ο διεθνής φόργουορντ αποτελεί την πιο αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη θέση "3", με το γεγονός πως είναι ελεύθερος να απλουστεύει σημαντικά την υπόθεση. Μπορεί βέβαια στο "κυνήγι" της απόκτησής του να έχει μπει κι ο Άρης, αλλά αυτό ουδόλως φέρεται να απασχολεί τον ισπανικό σύλλογο, που -εκτός των άλλων- έχει ως διαπραγματευτικό "όπλο" τη συμμετοχή του στην Euroleague.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως ο Βλάντο Γιάνκοβιτς παρακολουθεί κι αυτός με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με τη Λαμποράλ Κούτσα, η ευτυχής κατάληξη των οποίων μπορεί να τον οδηγήσει άμεσα στη Βιτόρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ