ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάνκοβιτς: "Ευχαριστώ όσους με έφεραν στη Βαλένθια"

Γιάνκοβιτς: "Ευχαριστώ όσους με έφεραν στη Βαλένθια"

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη Βαλένθια και σήμερα (31/8) παρουσιάστηκε από τους Ίβηρες, δηλώνοντας ανυπόμονος για μια καλή σεζόν στη Liga Endesa και το Eurocup.

Η Βαλένθια παρουσίασε τον Βλάντο Γιάνκοβιτς , ο οποίος με τη σειρά του εξήγησε ότι ανυπομονεί για μια καλή σεζόν με τη νέα του ομάδα.

"Ήλθα εδώ σήμερα με έναν θρύλο της ομάδας, τον Βίκτορ Λουένγκο. Νιώθω πολύ καλά και ξεχωριστά για αυτή την παρουσίαση. Πιστεύω πως η ομάδα, οι παίκτες, ο κόσμος και όσοι βρίσκονται γύρω από τον σύλλογο περιμένουν μια καλή σεζόν. Και εγώ ανυπομονώ για κάτι παρόμοιο" ανέφερε σχετικά ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Εν συνεχεία ο 26χρονος άσος μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας: "Έχουμε ξεκινήσει εδώ και περίπου δέκα μέρες. Προπονούμαστε πολύ καλά και σκληρά. Γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα. Έχουμε μερικούς τραυματισμούς και κάποιες απουσίες. Θέλουμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει πριν από το ξεκίνημα της σεζόν".

Όσον αφορά τη δική του παρουσία στη Βαλένθια: "Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσω την ομάδα, είτε αμυντικά είτε επιθετικά. Μπορώ να σκοράρω, να δώσω πάσες, να δημιουργήσω, να παίξω άμυνα, να μαζέψω ριμπάουντ και να βοηθήσω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με έφεραν εδώ και με εμπιστεύτηκαν να παίξω σε μια ομάδα όπως η Βαλένθια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ