ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάνκοβιτς: "Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια"

Γιάνκοβιτς: "Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς βρίσκεται ήδη στην Ισπανία ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τη Βαλένθια ενώ παραδέχτηκε ότι οι στόχοι είναι μεγάλοι για την ερχόμενη σεζόν (VIDEO).

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική Βαλένθια, ξεκαθαρίζοντας ότι "δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια" πριν από την έναρξη της προετοιμασίας με τη νέα ομάδα του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η απόφασή μου να έλθω στη Βαλένθια ήταν πολύ εύκολη. Το πιο σημαντικό τώρα, είναι να ξεκινήσουμε τη δουλειά και να προετοιμαστούμε για μια πολύ σκληρή σεζόν. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως έχουμε αρκετούς παίκτες σε κάθε θέση, διότι η αγωνιστική περίοδος είναι μεγάλη κι ενδεχομένως να υπάρξουν τραυματισμοί.

Πιστεύω πως έχουμε γεμάτο ρόστερ, κάτι που θα μας βοηθήσει στις προπονήσεις. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Τα πάντα θα τα δείξουμε μες στο παρκέ. Η πρόκληση για μένα είναι να ενσωματωθώ στην ομάδα το συντομότερο δυνατόν. Έχουμε μεγάλους στόχους για την ερχόμενη σεζόν. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτούς, θα πάμε βήμα-βήμα κάθε φορά. Σε ό,τι με αφορά, θα προσπαθήσω να παίζω με πάθος σε κάθε παιχνίδι και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου" εξήγησε κατά την άφιξή του ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ