ΜΠΑΣΚΕΤ

Για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γιούλ

Για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γιούλ

Το ΝΒΑ μπορεί να περιμένει, αφού ο Σέρχιο Γιούλ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον με σημερινό του (2/7) δημοσίευμα το Yahoo!Sports.

Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ισπανία, είχαν αρχίσει να διαρρέουν πληροφορίες που ήθελαν τους Χιούστον Ρόκετς να προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Σέρχιο Γιούλ προκειμένου να τον πείσουν να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ποσό που προσέφεραν έφτανε τα 21.000.000$ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας .

Από την πρώτη στιγμή όμως, υπήρχε ο αντίλογος από την πλευρά της "Βασίλισσας". Ένας αντίλογος που μεταφράστηκε με άμεση -επίσημη- τοποθέτηση επί του θέματος και την τάση να γίνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου ο παίκτης να μην αλλάξει φανέλα. Κι όπως φαίνεται, ο στόχος επετεύχθη.

Το Yahoo!Sports ενημέρωσε πως ο 27χρονο κόμπο γκαρντ αποφάσισε να πει "όχι" στις "Ρουκέτες" και τον Κέβιν ΜακΧέιλ, με στόχο να κατακτήσει ακόμη περισσότερους τίτλους με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης. Γι αυτό προτίθεται να τιμήσει το υπάρχον συμβόλαιό του, που εκπνέει το 2018.

Όπως και να έχει, ο συναγερμός σίγησε στη Μαδρίτη, με τον Πάμπλο Λάσο να έχει έναν "πονοκέφαλο" λιγότερο. Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως το παράδειγμα του Σέρχιο Γιούλ δεν θα ακολουθήσει ο Σέρχι Ροντρίγκεθ, που βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιστροφή στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ