ΜΠΑΣΚΕΤ

Φουλάρει για τα πλέι οφ η Μπιλμπάο

Φουλάρει για τα πλέι οφ η Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στη Χιπούσκοα (80-71) και διατήρησε την επαφή της με την πρώτη οκτάδα της Liga Endesa. Τι έκανε ο Γιώργος Μπόγρης.

Με νίκη συνέχισε την πορεία της στη Liga Endesa η Μπιλμπάο, η οποία έκαμψε εντός έδρας την αντίσταση της Χιπούσκοα (80-71) για την 24η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι "άνδρες με τα μαύρα" πήραν από νωρίς το προβάδισμα και δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα για να φτάσουν στην επικράτηση, αν και ο Τσέμι Ουρτασούν (20π.) έκανε ό,τι μπορούσε για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο Ντάιρις Μπέραντς (18π.) ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές, με τον Αξέλ Ερβέλ (13π.) και τον Άλεξ Μουμπρού (12π.) να τον ακολουθούν. Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Μπόγρη, ο 27χρονος σέντερ είχε 11 πόντους (με 4/8 δίποντα, 3/3 βολές) και 6 ριμπάουντ σε 20'30'' συμμετοχής.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρα (19/3), η Σεβίλλη έκανε μία ακόμη μεγάλη νίκη -μετά από αυτή επί της Λαμποράλ Κούτσα- αφού επιβλήθηκε της Γκραν Κανάρια με το επιβληικό 97-72. Ποιος έκανε τη διαφορά; Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ, που τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους (με 4/6 δίποντα, 4/6 τρίποντα και 3/3 βολές).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ