ΜΠΑΣΚΕΤ

Φουλ επίθεση από Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα

Φουλ επίθεση από Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα

Η Ουνικάχα Μάλαγα εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα της Liga Endesa, μετά το 80-56 επί της Μούρθια. Στο -1 από την κορυφή παρέμεινε η Ρεάλ Μαδρίτης, που συνέτριψε την Εστουδιάντες (92-66).

Εξαιρετικά παραγωγικό αποδείχθηκε το σημερινό βράδυ (29/3) για τις δύο ομάδες που προηγούνται στη βαθμολογία της Liga Endesa. Η Ουνικάχα Μάλαγα και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης, αφού έκαμψαν με χαρακτηριστική άνεση την αντίσταση της Μούρθια και της Εστουδιάντες, αντίστοιχα.

Καταρχάς, η ομάδα του Χοάν Πλάθα επικράτησε με 80-56, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Μαρτίνας Κουζμίνσκας, που τελείωσε το παιχνίδι με 17 πόντους (με 6/11 εντός παιδιάς και 4/4 βολές). Παρά την αστοχία από την περιφέρεια (5/21 - 24%) μάλιστα, οι Ανδαλουσιανοί διατηρούσαν από τα πρώτα λεπτά το προβάδισμα, με τη διαφορά να μεγαλώνει όσο περνούσε η ώρα. Ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν μεν στη δωδεκάδα, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής -ελέω του τραυματισμού του.

Από την άλλη, η "Βασίλισσα" σούταρε με 60% μέσα από τη γραμμή των 6μ75, την ώρα που πέτυχε 11 τρίποντα, για να φτάσει στο εμφατικό +26 (92-66) επί της Εστουδιάντες. Παρά το κακό πρώτο δεκάλεπτο και το -7 (20-27), η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική, με τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο να ανατρέπουν γρήγορα την κατάσταση και να κερδίζουν μπροστά σε 11.000 φίλους τους που βρέθηκαν στο "Barclaycard Center" της Μαδρίτης. Ο Γιάννης Μπουρούσης αγωνίστηκε για 6'26'' έχοντας 2 πόντους (με 1/2 δίποντα) και 2 ριμπάουντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλα τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Liga Endesa κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας της Germanwings.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ