ΜΠΑΣΚΕΤ

Fan Zone... στην παραλία

Fan Zone... στην παραλία

Η διεξαγωγή του Copa Del Rey στις Κανάριες Νήσους δίνει την ευκαιρία στους Ισπανούς να διοργανώσουν τη φετινή Fan Zone στην μεγαλύτερη παραλία της Λας Πάλμας.

Με το δόγμα "εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" φαίνεται πως βαδίζουν οι Ισπανοί, όσον αφορά το Copa Del Rey. Μία διοργάνωση που, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, έχει μεγάλη σημασία, ακόμα μεγαλύτερη όμως προβολή και απήχηση.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην περσινή διοργάνωση είχαν επισκεφτεί τη Fan Zone περίπου 68.000 άτομα, μέσα στις τρεις ημέρες του Copa. Με αυτό ως οδηγό και με δεδομένο πως τα Κανάρια Νησιά είναι πολύ πιο... τουριστικός προορισμός σε σχέση με τη Μάλαγα, οι καθ ύλην αρμόδιοι αποφάσισαν πως φέτος η Fan Zone θα βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Ισπανίας. Την "Playa de las Canteras", στη Λας Πάλμας.

Σε έκταση που φτάνει τα 6.600 τετραγωνικά μέτρα και με σύμμαχο τον καιρό (ελπίζουν), θα δημιουργηθούν γήπεδα μπάσκετ, χώρος υποδοχής των φιλάθλων, όπως επίσης και χώροι όπου θα προβάλλονται στιγμιότυπα από τους αγώνες των οκτώ μονομάχων.

Η Fan Zone θα ανοίξει τις πύλες της στις 18 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 22 του μήνα, μέρα που διεξάγεται ο τελικός. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με το ακριβές πρόγραμμα των δράσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ