ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Ναβάρο

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Ναβάρο

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστορικό επίτευγμα στο Ισπανικό Πρωτάθλημα ενόψει του αγώνα με την Βαλένθια για την 14η αγωνιστική της ACB.

Το όνομα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι συνδεδεμένο με το σκοράρισμα. Και τώρα πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο και να γράψει ιστορία.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα χρειάζεται να σημειώσει μόλις 4 πόντους στον αυριανό (27/12) αγώνα με την Βαλένθια προκειμένου να "πιάσει" στην 4η θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στο Ισπανικό Πρωτάθλημα τον Γκρέιντζερ Χολ και 5 για να βρεθεί μόνος του σε αυτή την θέση!

Ο Ναβάρο έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 8.035 πόντους στην καριέρα του και βρίσκεται στην 5η θέση της σχετικής λίστας, με τον Χολ από την πλευρά του να έχει ολοκληρώσει την καριέρα του με 8.039 πόντους.

Για την ιστορία, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ισπανικής Λίγκας είναι ο Αλμπέρτο Ερέρος με 9.759 πόντους, με τον Τζόρντι Βιγιακάμπα να ακολουθεί με 8.991 πόντους και τον Μπράιαν Τζάκσον να βρίσκεται στην 3η θέση με 8.651 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ