ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστρέφει στη Βιτόρια το Copa Del Rey

Επιστρέφει στη Βιτόρια το Copa Del Rey

H ACB ανακοίνωσε ότι το Copa Del Rey της φετινής σεζόν θα διεξαχθεί στην έδρα της Μπασκόνια. Επιστρέφει στη Βιτόρια έπειτα από 4 χρόνια ο θεσμός.

Η "Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα" αναμένεται να βάλει τα γιορτινά της από τις 16 έως και τις 19 Φεβρουαρίου 2017. Ο λόγος; Η ACB επέλεξε το συγκεκριμένο γήπεδο για να διεξαχθεί εκεί το Copa Del Rey ή στα ελληνικά "Κύπελλο του Βασιλιά".

Θυμίζουμε ότι στην συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν 8 ομάδες. Για την ακρίβεια συμμετέχουν οι πρώτες 8 ομάδες της κατάταξης του Ισπανικού Πρωταθλήματος μέχρι εκείνη την στιγμή. Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και διεξάγονται όλοι στο ίδιο γήπεδο, με παρουσία φιλάθλων όλων των ομάδων.

Τα τελευταία τρία χρόνια κάτοχος του συγκεκριμένου τροπαίου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία για την ακρίβεια έχει αναδειχθεί Κυπελλούχος στις 4 από τις τελευταίες 5 διοργανώσεις. Τελευταία φορά που απέτυχε να κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο ήταν την το 2013, όταν το Copa Del Rey είχε διεξαχθεί στο γήπεδο που θα διεξαχθεί και η φετινή διοργάνωση, την "Φερνάντο Μουέσα Αρίνα" της Μπασκόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ