ΜΠΑΣΚΕΤ

Έπιασαν δουλειά Τσαϊρέλης, Λαμπρόπουλος

Έπιασαν δουλειά Τσαϊρέλης, Λαμπρόπουλος

Από τη Μανρέσα στην Ομπραντόιρο ο Χάρης Γιαννόπουλος. Ξεκίνησαν προπονήσεις οι Τσαϊρέλης και Λαμπρόπουλος, με την Τενερίφη.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Μανρέσα, ωστόσο θα συνεχίσει να είναικάτοικος Ισπανίας, μετά το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Ομπραντόιρο. Πριν λίγη ώρα, τον παρουσίασε ο πρόεδρος του οργανισμού και "ανέβηκε" η σχετική φωτογραφία στο Twitter.

''Πριν έλθω εδώ, μίλησα με τον Κώστα Βασιλειάδη και τον Βασίλη Ξανθόπουλο που έχουν αγωνιστεί επίσης στην Ομπραντόιρο. Μου εξήγησαν ότι ο κόουτς και η ομάδα κινούνται σε απολύτως επαγγελματικά επίπεδα. Πρόκειται για το επόμενη βήμα της καριέρας μου. Είναι πάντα μια νέα πρόκληση. Ο στόχος μου είναι να επιστρέψω σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός'' ανέφερε κατά την παρουσίασή του.

Δουλειά έχουν ξεκινήσει και οι... συμπολίτες (πάλι από φέτος) Μιχάλης Τσαϊρέλης και Φώτης Λαμπρόπουλος.

Έπιασαν δουλειά Τσαϊρέλης, Λαμπρόπουλος

Ο τελευταίος ζει και εργάζεται στην Τενερίφη από τον Φλεβάρη του 2011 και φέτος τον ακολούθησε ο Τσαϊρέλης, ο οποίος ακόμα δεν έχει μπει στο πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων -διότι είχε δουλειές με την Εθνική και χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση. Ο Αλεχάνδρο Μαρτίνεθ θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, για 11η διαδοχική σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ