ΜΠΑΣΚΕΤ

Επανέρχεται για Μαυροκεφαλίδη η Μάλαγα

Επανέρχεται για Μαυροκεφαλίδη η Μάλαγα
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Τοντόροβιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Χίμκι, φέρνοντας τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ακόμη πιο κοντά στην Ουνικάχα Μάλαγα. Ποια τα νέα δεδομένα της υπόθεσης.

Από τη στιγμή που ο Μάρκο Τοντόροβιτς αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να συνεχίσει την καριέρα του στη Χίμκι, κι όχι στην Ουνικάχα Μάλαγα, η ομάδα του Τζουάν Πλάθα αναγκάστηκε να αλλάξει τα σχέδιά της. Τι κι αν υπήρχε προφορική δέσμευση του νεαρού φόργουορντ/σέντερ; Το ποσό που του προσέφεραν οι Ρώσοι αρκούσε για να του αλλάξει άποψη, με τους Ισπανούς να μένουν... στα κρύα του λουτρού.

Κάτι που σήμανε την άμεση αλλαγή πλάνων, με το όνομα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη να επιστρέφει στην επικαιρότητα -σύμφωνα με την La Opinion de Malaga. Ο 31χρονος σέντερ περίμενε πρόταση από τον Παναθηναϊκό όλο αυτό το διάστημα, αλλά επί της ουσίας δεν έγινε κάτι. Οι "πράσινοι" συμφώνησαν με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα , ενώ τώρα κυνηγούν την περίπτωση του Άλεξ Τάιους . Όπερ και σημαίνει πως δεν υπάρχει χώρος για τον ίδιο, παρά την επιθυμία του να συζητήσει με το "τριφύλλι" και να επανεξεταστεί το ενδεχόμενο της παραμονής του στην ομάδα.

Από την πλευρά της, η Ουνικάχα Μάλαγα είναι ενήμερη για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Γι αυτό αποφάσισε να επανέλθει με νέα πρόταση στον παίκτη. Όχι πολύ διαφορετική, όσον αφορά το οικονομικό, αλλά με σαφώς μεγαλύτερη διάθεση να μάθει άμεσα τι θα κάνει ο παίκτης. Πλέον άλλωστε μοιάζει να παίζει μόνη της για την απόκτησή του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ