ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένας "γίγαντας" για τον Κατσικάρη

Ένας "γίγαντας" για τον Κατσικάρη

Η ενίσχυση για την Μούρθια συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, καθώς η νέα ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ανακοίνωσε τον νεαρό πανύψηλο σέντερ, Νικολάι Ρογκόζκιν

Σε μία μεταγραφή που στο μέλλον μπορεί να φανεί εξαιρετική προχώρησε η Μούρθια. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη αποφάσισε να επενδύσει πάνω στον θηριώδη ρώσο σέντερ, Νικολάι Ρογκόζκιν, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο ύψους 2.22μ. σέντερ προέρχεται από τις ακαδημίες της Χίμκι, όμως στην Ισπανία εντόπισαν άμεσα τα σωματικά του προσόντα και έσπευσαν να τον "δέσουν" με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου του 1993, Ρογκόζκιν, τον Ιούνιο προπονούνταν επί ισπανικού εδάφους όπου δοκιμάστηκε από τους ανθρώπους της Μούρθια κι όπως φαίνεται έπεισε ότι αξίζει μία θέση στο σύλλογο της Ιβηρικής χερσονήσου. Το νέο απόκτημα της Μούρθια εκτός από την αντρική ομάδα όπου θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Κατσικάρη αναμένεται να ενισχύσει και τις προσπάθειες της θυγατρικής ομάδας, ΕΒΑ Μούρθια, ώστε να μπορέσει να πάρει παραστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ