ΜΠΑΣΚΕΤ

Έλαμψε το άστρο του Ντόνσιτς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

Έλαμψε το άστρο του Ντόνσιτς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχασε από την Φενέρμπαχτσε, αλλά είχε για μεγάλο κέρδος την τρομερή εμφάνιση του 17χρονου Σλοβένου γκαρντ, Λούκα Ντόνσιτς, ο οποίος σε 26 λεπτά μέτρησε 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ (video).

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε από την Φενέρμπαχτσε σε φιλική αναμέτρηση με σκορ 90-87. Το μεγάλο κέρδος για τους πρωταθλητές Ισπανίας όμως, ήταν η καταπληκτική εμφάνιση του 17χρονου (28/2/1999, 1.98 ύψος) Σλοβένου γκαρντ, Λούκα Ντόνσιτς, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ αυτή την στιγμή.

Ο Λούκα Ντόνσιτς, ο οποίος βρίσκεται από το 2014 στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει την προοπτική να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη μέσα στα επόμενα χρόνια και η "Βασίλισσα" ποντάρει και πιστεύει στο ταλέντο του. Μάλιστα, στην ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, αν και είναι μόλις 17 ετών, ο Πάμπλο Λάσο θα του δώσει θέση στο ρόστερ, αποτελώντας τον πέμπτο γκαρντ της ομάδας, μαζί με τους Σέρχιο Γιουλ, Ρούντι Φερνάντεθ, Τζέισι Κάρολ και Ντοντέι Ντρέιπερ.

Ο Λούκα Ντόνσιτς εντυπωσίασε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, δείχνοντας τις δυνατότητες του, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, σε 26 λεπτά συμμετοχής. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, παίζει μπάσκετ με αξιοζήλευτη ωριμότητα, αλλά και με υψηλό βαθμό αυτοπεποίθησης. Δείτε στο βίντεο τα όσα έκανε κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Λούκα Ντόνσιτς εν δράσει κόντρα στην Φενέρμπαχτσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ