ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτάκτως στην Ισπανία για την Μπαρτσελόνα ο Κατσικάρης

Εκτάκτως στην Ισπανία για την Μπαρτσελόνα ο Κατσικάρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φώτης Κατσικάρης αποτελεί την πρώτη επιλογή των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα για τη διαδοχή του Τσάβι Πασκουάλ, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως ταξίδεψε την Τετάρτη (29/6) στην ισπανική πόλη για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Η κατ' αρχήν συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θα υλοποιηθεί ποτέ, λόγω... ανωτέρας βίας. Τι εννοούμε; Τον ειδικό όρο που υπάρχει στο καταστατικό της ACB, που του απαγορεύει να αναλάβει τις τύχες των "μπλαουγκράνα" .

Οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας δεν έμειναν όμως με "σταυρωμένα χέρια" αφού ξεκίνησαν άμεσα τις επαφές με τους επόμενους προπονητές που έχουν στη λίστα τους. Πρώτος απ όλους, ο Φώτης Κατσικάρης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο ομοσπονδιακός τεχνικός εκμεταλλεύτηκε το σημερινό (29/6) ρεπό της Εθνικής ομάδας, την επομένη της ήττας από τη Σερβία στο Βελιγράδι, και ταξίδεψε απευθείας για τη Βαρκελώνη, προκειμένου να συζητήσει κατ' ιδίαν με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.

Η έντονη παρουσία του στους ισπανικούς πάγκους είναι ένα από τα στοιχεία που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει μεταξύ των άλλων υποψηφίων, με την παρουσία του στα... κεντρικά της Μπαρτσελόνα να αποτελεί έναν καλό οιωνό, αν μη τι άλλο.

Ο Φώτης Κατσικάρης θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο. Δεν αποκλείεται πάντως μέχρι τότε να έχει έρθει σε συμφωνία με τους "μπλαουγκράνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ