ΜΠΑΣΚΕΤ

Εξώφυλλο στο ΝΒΑ2Κ16 οι All Star Γκασόλ

Εξώφυλλο στο ΝΒΑ2Κ16 οι All Star Γκασόλ

Ο Πάου και ο Μαρκ Γκασόλ έγραψαν ιστορία ως τα πρώτα αδέλφια που ξεκίνησαν βασικοί σε All Star Game του ΝΒΑ. Πλέον πρωταγωνιστούν στο εξώφυλλο του ΝΒΑ2Κ16 που θα κυκλοφορήσει στην Ισπανία (PHOTO)!

Τα αδέλφια Πάου και Μαρκ Γκασόλ είναι το καλύτερο εξαγώγιμο προϊόν της Ισπανίας στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο ενώ η παρουσία τους στο περσινό All Star Game ήταν κάτι που ουδέποτε είχε συμβεί στο παρελθόν και αφορά τη γιορτή του αμερικάνικου μπάσκετ!

Βλέπετε, ο 34χρονος Πάου των Chicago Bulls και ο 30χρονος Μαρκ των Memphies Grizzlies έγραψαν ιστορία τον Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη ως τα πρώτα αδέλφια που ξεκίνησαν βασικοί σε All Star Game! Οι δυο τους κατέκτησαν μαζί μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Κύπελλα και Eurobasket ενώ το 2013 ίδρυσαν το "Ιδρυμα Γκασόλ" με στόχο την προώθηση του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής στα σχολεία του Λος Άντζελες και της Βαρκελώνης.

Πλέον πρωταγωνιστούν στο εξώφυλλο του NBA2K16 που θα κυκλοφορήσει στην Ισπανία και απεικονίζει τα αδέλφια Γκασόλ κατά τη διάρκεια του All Star Game καθώς και φάσεις από την παρουσία τους στο ΝΒΑ. Ο Πάου έκανε τη σχετική... αποκάλυψη στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ