ΜΠΑΣΚΕΤ

"Έκλεισε" Μιλοσάβλιεβιτς η Μάλαγα

"Έκλεισε" Μιλοσάβλιεβιτς η Μάλαγα

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα η Μάλαγα έκανε ήδη την πρώτη μεταγραφή της για τη νέα σεζόν, αφού συμφώνησε με τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς της Άλμπα Βερολίνου.

Η Μάλαγα κέρδισε φέτος την πρόκρισή της στην EuroLeague μέσω της κατάκτησης του EuroCup και θέλει να φανεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται. Και ακριβώς για αυτό τον λόγο φροντίζει από νωρίς να κάνει τις κινήσεις της.

Ξέροντας λοιπόν ότι τη νέα σεζόν θα έχει τον Νεμάνια Νέντοβιτς στο ρόστερ της, η Μάλαγα φρόντισε να βρει και τον γκαρντ/φόργουορντ με τον οποίο θα τον πλαισιώσει στη περιφέρεια. Ο λόγος για τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς της Άλμπα Βερολίνου, με τον οποίο σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα τα βρήκε σε όλα για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο Σέρβος γκαρντ την φετινή σεζόν είχε 12.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο με 41.2% στα τρίποντα στο Γερμανικό πρωτάθλημα και 12.9 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ με 54.3% στα τρίποντα στο EuroCup. Παραμένει εκτός δράσης από τα τέλη Απριλίου ωστόσο, αφού είχε τραυματιστεί στον αριστερό αγκώνα σε έναν αγώνα πρωταθλήματος, με τον χρόνο αποθεραπείας του να ορίζεται τότε στους 2 μήνες .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ