ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε πίσω η FEB: Ουδείς παίκτης της EuroLeague στα "παράθυρα"

Έκανε πίσω η FEB: Ουδείς παίκτης της EuroLeague στα "παράθυρα"

Η ισπανική ομοσπονδία (FEB) ανακοίνωσε την τελική λίστα της για τους δύο πρώτους αγώνες των "παραθύρων", δίχως να βρίσκονται οι παίκτες της EuroLeague!

Από το πρωί της Παρασκευής (17/11) έχει δημοσιευτεί στην "AS" η συνέντευξη του Χόρχε Γκαρμπαχόσα με αφορμή τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων, με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας να κάνει λόγο για κίνδυνο αφανισμού της Ισπανίας από τον χάρτη . Εκεί, επισήμανε ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και ουδείς μπορεί να επιβάλλει κάποια κύρωση στους παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στους δύο πρώτους αγώνες, ελέω της παρουσίας τους στο ρόστερ ομάδων της EuroLeague.

Πριν από λίγη ώρα, η FEB ανακοίνωσε τη λίστα με τους δεκαέξι (16) παίκτες που θα κληθούν να ενισχύσουν τη "φούρια ρόχα" στους αγώνες με Μαυροβούνιο και Σλοβενία. Σε αυτή δεν βρίσκεται κανένα "μεγάλο όνομα" της χώρας, δεδομένου ότι όλα τα αστέρια της ισπανικής ομάδας αγωνίζονται είτε στο NBA είτε στην EuroLeague.

Κάπως έτσι, η πρώτη αποστολή αποτελείται από τους: Βίκτορ Αρτεάγκα (Εστουδιάντες), Χαβιέρ Μπεϊράν (Τενερίφη), Κίνο Κολόμ (Ούνικς Καζάν), Χάιμε Φερνάντεθ (Ανδόρα), Σέρχι Γκαρσία (Σαραγόσα), Νάτσο Λοβέτ (Μπανταλόνα), Τσάμπι Λόπεθ - Αροστέγκι (Μπανταλόνα), Άλμπερτ Όλιβερ (Γκραν Κανάρια), Οριόλ Παουλί (Γκραν Κανάρια), Τσάβι Ραμπασέδα (Γκραν Κανάρια), Σεμπάστιαν Σάιθ (Μπούργος), Άλεξ Σουάρεθ (Σαραγόσα), Φραν Βάσκεθ (Τενερίφη), Τσάβι Βέγκα (Μπούργος), Έντγκαρ Βισέδο (Εστουδιάντες) και Σέρχι Βιδάλ (Μπανταλόνα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ