ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε πίσω για τον Βίβες η Μπαρτσελόνα

Έκανε πίσω για τον Βίβες η Μπαρτσελόνα
@CASARESPEPET

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα αποφάσισε τελικά να μην κινηθεί για την απόκτηση του Γκιγιέμ Βίβες της Βαλένθια, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που έχει ο Ισπανός γκαρντ στον αστράγαλο.

Για δεύτερο σερί καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Γκιγιέμ Βίβες. Ούτε τώρα ωστόσο έμελλε τελικά να τον αποκτήσει. Σε αντίθεση πάντως με πέρυσι - όταν οι απαιτήσεις της Βαλένθια κρίθηκαν υπερβολικές - αυτή την φορά ήταν οι "μπλαουγκράνα" αυτοί που αποφάσισαν ότι δεν θα ασχοληθούν περισσότερο. Και έχουν τους λόγους τους.

Η Μπαρτσελόνα - βασικά οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη - είχε το δικαίωμα μέχρι χθες (24/6) και ώρα 23:59 να κάνει δικό της τον Βίβες, αρκεί να κάλυπτε την ρήτρα του Ισπανού γκαρντ ύψους 300 χιλιάδων ευρώ. Ενώ όμως φαινόταν έτοιμη να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, τελευταία στιγμή έκανε πίσω. Αιτία; Η ανησυχία για έναν τραυματισμό που "κουβαλάει' ο Βίβες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο Βίβες αγωνίστηκε για μεγάλο μέρος της σεζόν με έντονες ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο, παίζοντας ουσιαστικά τραυματίας. Αυτή του η απόφαση όμως είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα οίδημα στην περιοχή, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει την αποκατάστασή του. Αυτό το γεγονός ωστόσο αρκούσε προκειμένου οι Καταλανοί να αλλάξουν τελικά γνώμη και να αποφασίσουν να μην καλύψουν την ρήτρα, πιθανότατα επειδή την σεζόν που ολοκληρώθηκε είδαν πολλούς παίκτες τους να τραυματίζονται και δεν ήθελαν να ρισκάρουν με την περίπτωση του Ισπανού γκαρντ.

Πλέον, οι "μπλαουγκράνα" στρέφονται σε άλλες λύσεις, με το όνομα του Σέιν Λάρκιν να βγαίνει πάλι στην επιφάνεια. Για την ιστορία, η ρήτρα στο συμβόλαιο του Βίβες είναι από σήμερα (25/6) 1.5 εκατ. ευρώ, γεγονός το οποίο λίγο-πολύ εξασφαλίζει ουσιαστικά ότι θα παραμείνει στην Βαλένθια. Εκτός αν βρεθεί ξαφνικά μία ομάδα διατεθειμένη να καλύψει αυτό το ποσό, κάτι που μοιάζει δύσκολο δεδομένου ότι μέχρι και πριν μία ημέρα μπορούσε να αποκτήσει τον παίκτη καταβάλλοντας το 1/5 της τιμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ