ΜΠΑΣΚΕΤ

Εισηγήθηκε πρόστιμο ο Κατσικάρης!

Εισηγήθηκε πρόστιμο ο Κατσικάρης!

Η Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη έχει ρεκόρ 2-4 στη Liga Endesa και ο Φώτης Κατσικάρης εισηγήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ σε κάθε παίκτη έπειτα από τη βαριά ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση!

O Φώτης Κατσικάρης επέστρεψε φέτος στη Liga Endesa έπειτα από μια τριετία στην Μπιλμπάο (2010-13) όμως η πορεία της Μούρθια στις πρώτες αγωνιστικές της ισπανικής λίγκας δεν είναι αυτή που ενδεχομένως περίμενε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Η UCAM ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με τρεις ήττες, πλέον έχει ρεκόρ 2-4 έπειτα από έξι αγωνιστικές ενώ προέρχεται από τη βαριά ήττα (90-67) από τη Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση στη Fernando Buesa Arena.

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Κατσικάρη αμέσως μετά το ματς με τους Βάσκους. "Η συμπεριφορά που δείξαμε στο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα είναι αυτή, ακριβώς, που σιχαίνομαι! Είμαστε πολύ κακοί μακριά από την έδρα μας. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Η εικόνα που βγάλαμε στο γήπεδο είναι ντροπιαστική, ειδικά σε ό,τι αφορά την άμυνά μας. Δεν ξέρω αν οι παίκτες δεν καταλαβαίνουν τα ισπανικά ή τα αγγλικά μου, επομένως πρέπει να βρούμε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας!".

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο Έλληνας προπονητής εισηγήθηκε την επιβολή προστίμου 1.000 ευρώ σε κάθε παίκτη της Μούρθια έπειτα από τις κακές εμφανίσεις στη Liga Endesa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ