ΜΠΑΣΚΕΤ

Είναι επίσημο: ο Μαρκ Γκασόλ εκτός Ολυμπιακών Αγώνων

Η ισπανική ομοσπονδία γνωστοποίησε πως ο Μαρκ Γκασόλ δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ήταν αναμενόμενο και πλέον επισημοποιήθηκε : η ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο 31χρονος σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις, Μαρκ Γκασόλ, θα μείνει εκτός 12άδας και δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Ο Ισπανός σέντερ, τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι του (κάταγμα), με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στο ΝΒΑ. Τις τελευταίες εβδομάδες η κατάσταση του παρουσίασε βελτίωση, ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Σέρτζιο Σκαριόλο τον είχε συμπεριλάβει στην 12άδα, αλλά τόσο οι γιατροί, όσο κυρίως οι άνθρωποι του Μέμφις, έκριναν πως ο Μαρκ Γκασόλ δεν είναι έτοιμος, εκτιμώντας πως υπάρχει μεγάλο ρίσκο στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Ρίο και έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός.

Βέβαια, η Εθνική ομάδα της Ισπανίας, έχει εναλλακτικές λύσεις και το "παρών" στο Ρίο θα δώσουν όλα τα μεγάλα αστέρια της, όπως οι πολύπειροι Πάου Γκασόλ και Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αλλά και οι νεότεροι, όπως οι Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Σέρχιο Γιουλ, Νίκολα Μίροτις και Ρίκι Ρούμπιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ