ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγραψε ιστορία ο Ντόνσιτς

Έγραψε ιστορία ο Ντόνσιτς

Το "χρυσό" παιδί του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Λούκα Ντόνσιτς της Ρεάλ Μαδρίτης, έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του Ισπανικού Πρωταθλήματος που αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής!

Ο Λούκα Ντόνσιτς πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Φουενλαμπράδα (92-76) για την 11η αγωνιστική του Ισπανικού Πρωταθλήματος, έχοντας 23 πόντους, 11 ασίστ και 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Και είναι η τελευταία επίδοσή του που έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού χάρη σε αυτήν έγραψε ιστορία, αναδεικνυόμενος MVP της αγωνιστικής στην ACB!

Με αυτό τον τρόπο ο 17χρονος Ντόνσιτς έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του Ισπανικού Πρωταθλήματος που κατέκτησε το σχετικό βραβείο, ενώ είναι και ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να σημειώσει double-double πριν κλείσει τα 18 του χρόνια!

Για την ιστορία, η πλήρης στατιστική του Σλοβένου γκαρντ στο παιχνίδι με την Φουενλαπράδα ήταν η εξής: 23 πόντοι με 8/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1/1 βολή, 4 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 κερδισμένα φάουλ σε 34 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ