ΜΠΑΣΚΕΤ

"Έφυγε ο Λάσο, έρχεται ο Κατσικάρης"

"Έφυγε ο Λάσο, έρχεται ο Κατσικάρης"

Ισπανικό site ενημέρωσε ότι η Ρεάλ αποφάσισε να απολύσει τον Πάμπλο Λάσο και συμφώνησε με τον Φώτη Κατσικάρη. Επισήμως, η "βασίλισσα" δεν έχει εκφραστεί ακόμα.

Το solobasket.com είναι το site που ενημέρωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να απολύσει τον Πάμπλο Λάσο και ότι ο νέος προπονητής της "βασίλισσας" θα είναι ο Φώτης Κατσικάρης.

Στο σχετικό κείμενο, αναφέρεται ότι έπειτα από εβδομάδες σκέψεις, οι Μαδριλένοι κατέληξαν στο ότι θα ήταν χρήσιμο να... κλείσουν τον κύκλο του Λάσο, ο οποίος ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2011.

Συνεχίζει με το "ο Φώτης Κατσικάρης θα είναι ο αντικαταστάτης του", διευκρινίζοντας ότι αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται να ανακοινωθεί για τεχνικούς λόγους. Τι εννοεί... ο ποιητής;

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Liga Εndesa, απαγορεύεται ομάδα να έχει προπονητή που έχει δουλειά και σε εθνική. Κάτι που ισχύει για τον Κατσικάρη. Και τι θα γίνει; Εφόσον επιβεβαιωθεί πως αυτός είναι ο νέος προπονητής της "βασίλισσας", θα ανακοινωθεί την επομένη της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων που θα έχει η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Γιατί όπως λένε (και) στην Ισπανία "όποιος φτιάχνει ένα νόμο, φτιάχνει και μια "παγίδα"".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ