ΜΠΑΣΚΕΤ

"Έδεσε" τον Ραμπασέδα η Γκραν Κανάρια

Dallas Mavericks' Brandan Wright, left, drives for the ball against FC Barcelona's Xavier Rabaseda during an exhibition basketball game in Barcelona, Spain, Tuesday, Oct. 9, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez)
Dallas Mavericks' Brandan Wright, left, drives for the ball against FC Barcelona's Xavier Rabaseda during an exhibition basketball game in Barcelona, Spain, Tuesday, Oct. 9, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

O Τσάβι Ραμπασέδα θα ακολουθήσει την Γκραν Κανάρια στην EuroLeague της νέας σεζόν, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί ως το 2020.

Η Γκραν Κανάρια αναζητά τον διάδοχο του Λουίς Κασιμίρο , αλλά το γεγονός αυτό δεν την εμπόδισε να ανανεώσει την συνεργασία της με τον αρχηγό της, Τσάβι Ραμπάσεδα.

Η συνεργασία του Ράμπάσεδα με την Γκραν Κανάρια ανανεώθηκε ως το 2020 και το γεγονός αυτό σίγουρα θα χαροποιεί τους φίλους της ισπανικής ομάδας, καθώς ο 29χρονος φόργουορντ (1.98 μ.) αποτελεί το αγαπημένο τους παιδί.

Ο Ραμπασέδα το 2015 υπέγραψε στην Γκραν Κανάρια και η νέα σεζόν θα τον βρει να επιστρέφει στην EuroLeague, καθώς με την Μπαρτσελόνα είχε αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Ραμπασέδα στο EuroCup της σεζόν που ολοκληρώνεται, είχε μέσο όρο 4,1 πόντους, 1,6 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα και 1,2 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ