ΜΠΑΣΚΕΤ

"Δυνατά για Σπανούλη η Μπαρτσελόνα"

"Δυνατά για Σπανούλη η Μπαρτσελόνα"
INTIME SPORTS

Για την "επιχείρηση Σπανούλης" γράφει η "El Mundo Deportivo", που αναλύει τα δεδομένα για το ενδεχόμενο μεταγραφής του διεθνούς γκαρντ στη Βαρκελώνη και επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του Sport24.gr.

Συγκεκριμένα το ισπανικό κείμενο αναφέρει ότι οι "μπλαουγράνα" περιμένουν ουσιαστικά τις διαπραγματεύσεις του ατζέντη του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, προκειμένου να προχωρήσουν στην μεταγραφή του.

Το Sport24.gr είχε γράψει αποκλειστικά τις προηγούμενες ημέρες ότι η Μπαρτσελόνα καλοβλέπει την περίπτωση του 29χρονου άσου , καθώς το ενδεχόμενο αποχώρησης του είναι αρκετά πιθανό.

Αναφέρεται, βέβαια, ότι η υπόθεση δεν είναι εύκολη, όχι μόνο επειδή έχει συμβόλαιο και υψηλό κασέ, αλλά και επειδή για την απόκτηση του ενδιαφέρονται αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Εφές Πίλσεν.

Στο δημοσίευμα (με τίτλο "επιχείρηση Σπανούλης"), ωστόσο, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι "η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει να παρακολουθεί την περίπτωση του και το κάνει έντονα και αποφασιστικά. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στο συμβόλαιο του παίκτη για τα επόμενα δύο χρόνια κι η ομάδα ελπίζει οι συζητήσεις του Ραζνάτοβιτς με τη διοίκηση του ελληνικού συλλόγου να οδηγήσει στην αποχώρηση του".

Επίσης γίνεται μια ανάλυση για το πως θα βοηθήσει ο Σπανούλης την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, δεδομένης της ικανότητας του να παίξει τόσο στο "1", όσο και στο "2". Συγκεκριμένα γράφτηκε το εξής: "Πέρσι πολλές όμως στόχευαν αποκλειστικά στο μαρκάρισμα του Ναβάρο, αφήνοντας τον Σάδα ή τον Ρούμπιο αμαρκάριστους (σ.σ όπως έκανε ο Παναθηναϊκός στους προημιτελικούς). Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με τον Σπανούλη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ