ΜΠΑΣΚΕΤ

Διψήφιος πάλι ο Γιάνκοβιτς

Διψήφιος πάλι ο Γιάνκοβιτς

Μετά τη Φουενλαμπράδα η Ανδόρα νίκησε και τη Βαλένθια (80-77) σε φιλικό αγώνα, με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να έχει πάλι διψήφιο αριθμό πόντων. Καλή εμφάνιση και από τον Ερικ Γκριν.

Δεύτερο φιλικό, δεύτερη νίκη για την Ανδόρα. Μάλιστα, επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Βαλένθια, την οποία κατέβαλε με 80-77 ενώπιον 3.000 θεατών στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας του τουρνουά που διεξάγεται στο Μοραλθάρθαλ της Μαδρίτης. Ο Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς δεν ήταν πάλι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, όπως στον χθεσινό αγώνα με τη Φουενλαμπράδα , εντούτοις σημείωσε πάλι διψήφιο αριθμό πόντων (11), έχοντας ακόμα 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 28'37''.

Οι Όλιβερ Στέβιτς (21π., 7ρ.) και Μούσια Ντιανιέ (10π., 6ρ.) ήταν οι άλλοι δύο παίκτες της Ανδόρα που πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ από πλευράς Βαλένθια (που παρατάχθηκε φυσικά χωρίς τους διεθνείς Σαν Εμετέριο, Σάστρε και Οριόλα), πρώτος σκόρερ ήταν ο Γουίλ Τόμας με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ. Πολύ καλός ήταν επίσης και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ερικ Γκριν, που σημείωσε 16 πόντους με 6/12 σουτ. Ο Τίμπορ Πλάις είχε ακόμα 14 πόντους και 7 ριμπάουντ για την πρωταθλήτρια Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ