ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλωματική απάντηση από Πασκουάλ σε Αρόγιο

Διπλωματική απάντηση από Πασκουάλ σε Αρόγιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κάρλος Αρόγιο σχολίασε με δηκτικό τρόπο τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στα τελευταία παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να απαντά πολύ πιο διπλωματικά, όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί.

Τα 4'46'' συμμετοχής του στο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. Ο Κάρλος Αρόγιο δεν αντέχει να βρίσκεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, κάτι που φρόντισε να εκφράσει δημόσια επισημαίνοντας πως " είναι δουλειά του προπονητή ο χρόνος συμμετοχής που έχω. Δεν είναι στο χέρι μου. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ήρθα στην ομάδα, πιστεύοντας κάτι διαφορετικό. Προφανώς θα ήθελα να είμαι στο παρκέ και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου, γιατί έτσι είμαι εγώ".

Για να συνεχίσει εξηγώντας πως " είμαι χαρούμενος μόνο όταν είμαι στο παρκέ… Τα λεπτά που αγωνίζομαι έχουν αλλάξει και γι’ αυτό ρωτήστε τον προπονητή. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να δώσω τα πάντα, αλλά στο λίγο χρόνο που είμαι στο παρκέ δεν μπορώ να κάνω πολλά…". Κοινώς, έχει θέματα με τον Τσάβι Πασκουάλ. Θέματα που προτίμησε να δημοσιοποιήσει, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από το Final Four του Βερολίνου.

Η απάντηση του προπονητή του (πάλι δημόσια) δεν ήταν πάντως τόσο δηκτική. Ο Τσάβι Πασκουάλ προτίμησε πιο διπλωματικό τρόπο για να απαντήσει στον 37χρονο πλεϊμέικερ, λέγοντας ότι " όλα τα παιδιά θέλουν να παίζουν. Είναι κάτι φυσιολογικό αυτό, συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα. Η φιλοδοξία των παικτών είναι τέτοια που καθιστά αναμενόμενη μία τέτοια αντίδραση. Κοιτάξτε, το θέμα είναι τι κάνει η ομάδα. Αν κατακτά τίτλους, τότε όλα δουλεύουν καλά. Αν όχι, τότε είναι που υπάρχει πρόβλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ