ΜΠΑΣΚΕΤ

"Δένει" Βαζίνσκι η Μάλαγα

Spain's Sergio Rodriguez, left, drives past Poland's Adam Waczynski, right, during the EuroBasket European Basketball Championship match, round of sixteen, between Spain against Poland, at Pierre Mauroy stadium in Lille, northern France, Saturday, Sept. 12, 2015. Spain won 80-66. (AP Photo/Michel Euler)
AP Photo/Michel Euler AP PHOTO/MICHEL EULER

Ανανεώνει την... άδεια παραμονής του στην ισπανική λίγκα ο Άντμα Βαζίνσκι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάλαγα.

Έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της αναμένεται να διατηρήσει η Μάλαγα, καθώς μετά την παραμονή του Σάσου Σαλίν, η ισπανική ομάδα κινείται για την επέκταση της συνεργασίας με τον Άνταμ Βαζίνσκι.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Πολωνό γκαρντ/φόργουορντ βρίσκονται σε καλό δρόμο και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει σύντομα "happy end", με τον 28χρονο διεθνή άσο να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Επιθυμία του νεοφερμένου τεχνικού των Ανδαλουσιάνων, Λουίς Κασιμίρο, είναι να μην χαθεί ένα ακόμη βασικό γρανάζι της ισπανικής περιφερειακής γραμμής, έπειτα την απώλεια των Τζεφ Μπρουκς και Νεμάνια Νέντοβιτς , και όπως φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα.

AP Photo/Michel Euler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ