ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν... μιλιόταν ο Κλαβέρ

Δεν... μιλιόταν ο Κλαβέρ

Οι αποδοκιμασίες σε βάρος του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας οδήγησαν τον Βίκτορ Κλαβέρ στο πούλμαν της Μπαρτσελόνα, δίχως να μιλήσει σε κάποιον.

Ενδεχομένως να μην περίμενε κι ο ίδιος τέτοια... υποδοχή. Ο Βίκτορ Κλαβέρ αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φίλους του Παναθηναϊκού στη διάρκεια του φιλικού της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το "Diamonds Are Forever", σε σημείο που δεχόταν τα γιουχαΐσματα σε κάθε επαφή με την μπάλα.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" φαίνεται πως του κρατάνε... μανιάτικο ό,τι έγινε το καλοκαίρι με την απόφασή του να μην τηρήσει τη συμφωνία με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, για χάρη της Μπαρτσελόνα. Έτσι, ο διεθνής φόργουορντ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αγχωμένος και "μαγκωμένος" μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφού έφυγε από το γήπεδο, δίχως να μιλήσει σε κάποιον.

Ακόμη και μικρά παιδιά που του ζητούσαν φωτογραφία και αυτόγραφο, όπως και σε άλλους παίκτες των "μπλαουγκράνα", πήραν αρνητική απάντηση, με τον παίκτη να αποχωρεί άρον άρον για το πούλμαν της Μπαρτσελόνα. Συνοδευόταν μάλιστα από δύο αστυνομικός υπό τον φόβο των Ιουδαίων, δίχως όμως να συμβαίνει το παραμικρό.

Κατά τα λοιπά, πολλά ήταν τα παιδιά συνοδεία των γονέων τους που έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες και αυτόγραφα από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο να έχει την τιμητική του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ