ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρχισε να περπατάει ο Κάιλ Κούριτς

Άρχισε να περπατάει ο Κάιλ Κούριτς
FERNANDO ROBLEDANO

Ο Κάιλ Κούριτς βγαίνει νικητής από τον αγώνα ζωής που έδωσε, με τον πατέρα του να τονίζει -με δηλώσεις του- πως ο γκαρντ της Γκραν Κανάρια άρχισε να περπατάει κανονικά τις τελευταίες ημέρες.

Η περιπέτεια της υγείας του Κάιλ Κούριτς σόκαρε όλη την παγκόσμια μπασκετική κοινότητα αφού ο 26χρονος γκαρντ της Γκραν Κανάρια βρέθηκε αίφνης από το παρκέ στο χειρουργείο. Η επέμβαση που έκανε για αφαίρεση του όγκου που βρέθηκε στον εγκέφαλό του στέφθηκε με επιτυχία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σειρά φυσικοθεραπειών στη συνέχεια για τον ίδιο.

Κι όπως ανέφερε ο πατέρας του μιλώντας σε ισπανική ιστοσελίδα, όλα πηγαίνουν βάσει προγράμματος. " Έχουμε δει μεγάλη πρόοδο από τον Κάιλ τις τελευταίες ημέρες", είπε αρχικά για να εξηγήσει πως " περπατάει πλέον με λιγότερη βοήθεια και σιγά σιγά ανακτά τη δύναμη στους μύες του". Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του, ο Στιβ Κούριτς απάντησε πως " η τελευταία εξέταση που έκανε στον εγκέφαλό του έδειξε πολύ καλά πράγματα. Θα χρειαστεί βέβαια να κάνει μία ακόμη επέμβαση σε δέκα ημέρες, κι εν συνεχεία -αφού περάσουν μερικές εβδομάδες ξεκούρασης- θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη Γκραν Κανάρια".

Όπως αναφέρουν μάλιστα ισπανικά δημοσιεύματα, ο παίκτης επικοινώνησε ήδη με τους συμπαίκτες του, ενημερώνοντας πως θέλει να επιστρέψει στη δράση τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ