ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρχισε η "σκούπα" στην Μπαρτσελόνα

Άρχισε η "σκούπα" στην Μπαρτσελόνα

Η απώλεια του πρωταθλήματος φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα, με τον Τζουάν Κρέους να ανακοινώνει την αποχώρησή του από το πόστο του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας. Παίρνει σειρά ο Τσάβι Πασκουάλ.

Η κατάκτηση του τίτλου στη Liga Endesa από τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρνει μεγάλες εξελίξεις στην ηττημένη της υπόθεσης. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται -για τα καλά- σε κρίση, με το "χτίσιμο" της ομάδας που θα διεκδικήσει το Triple Crown την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να ξεκινά από (πολύ) ψηλά. Μέχρι τον Τζουάν Κρέους έφτασε η "σκούπα" στη Βαρκελώνη, με τον τζένεραλ μάνατζερ των "μπλαουγκράνα" να ανακοινώνει την αποχώρησή του από τη θέση.

" Ο στόχος ενός συλλόγου σαν την Μπαρτσελόνα είναι να κατακτά όλους τους τίτλους που διεκδικεί, πρόκειται για κάτι σαν άγραφο νόμο. Αυτό που θέλουμε πάντα είναι να είμαστε οι καλύτεροι. Πιστεύω πως πρέπει να αλλάξουν αρκετά την επόμενη σεζόν. Όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θες, πρέπει να δουλέψεις διαφορετικά. Ήρθε η στιγμή να σταματήσω. Όταν δεν πετυχαίνεις, πρέπει να αφήνεις χώρο σε άλλους", τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Barca TV.

Τι πιο επίσημο από αυτό δηλαδή για την αλλαγή σκυτάλης σε μία τόσο σημαντική διοικητική θέση για την Μπαρτσελόνα; Οι "μπλαουγκράνα" θα αλλάξουν όψη σε μεγάλο βαθμό εκτός παρκέ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να βρίσκεται, επίσης, προ των πυλών της εξόδου από το "Παλάου Μπλαουγκράνα", την ίδια ώρα που ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προβάρει το... καταλανικό κοστούμι του !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ