ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρόγιο: "Ρωτήστε τον Πασκουάλ για τον χρόνο συμμετοχής μου"

Αρόγιο: "Ρωτήστε τον Πασκουάλ για τον χρόνο συμμετοχής μου"

Ο Κάρλος Αρόγιο έχει μικρό χρόνο συμμετοχής στην φετινή Μπαρτσελόνα και ο έμπειρος γκαρντ πέταξε το... καρφί του για τον προπονητή του, Τσάβι Πασκουάλ.

Δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στην Μπαρτσελόνα είναι ο Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος σε δηλώσεις του εξέφρασε ξεκάθαρα τον προβληματισμό του για το γεγονός πως δεν παίζει αρκετά, ρίχνοντας το... καρφί του στον προπονητή των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Final-Four του Βερολίνου.

Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος είναι 37 ετών, είπε τα εξής: "Τα λεπτά που παίρνω δεν είναι στο χέρι μου, αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ήρθα στην ομάδα, πιστεύοντας κάτι διαφορετικό. Προφανώς θα ήθελα να είμαι στο παρκέ και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου, γιατί έτσι είμαι εγώ.

Είμαι χαρούμενος μόνο όταν είμαι στο παρκέ… Τα λεπτά που αγωνίζομαι έχουν αλλάξει και γι’ αυτό ρωτήστε τον προπονητή. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να δώσω τα πάντα, αλλά στο λίγο χρόνο που είμαι στο παρκέ δεν μπορώ να κάνω πολλά…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ