ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποθεώθηκε ο μαχητής της ζωής Κάιλ Κούριτς

Αποθεώθηκε ο μαχητής της ζωής Κάιλ Κούριτς

Ο μαχητής της ζωής, Κάιλ Κούριτς, ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, έκανε πετυχημένη επέμβαση και όταν επέστρεψε στο παρκέ της Γκραν Κανάρια αποθεώθηκε από το φίλαθλο κοινό.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ της Γκραν Κανάρια, Κάιλ Κούριτς, πριν λίγες βδομάδες, είχε έντονους πονοκεφάλους, δεν αισθανόταν καλά και δεν έπαιξε στο ματς κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Κάιλ Κούριτς πήγε για εξετάσεις στην Βαρκελώνη και τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο άτυχος αθλητής έχει όγκο στον εγκέφαλο! Η διάγνωση σόκαρε τόσο τον ίδιο, όσο και τους ανθρώπους της ομάδας. Ο παίκτης εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο, που έχει ειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα και η επέμβαση που έκανε ήταν πετυχημένη. Χιλιάδες φίλαθλοι στην Ισπανία, αλλά και από ολόκληρη την Ευρώπη, έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στον Αμερικανό γκαρντ.

Στην πρόσφατη εντός έδρας αναμέτρηση της Γκραν Κανάρια με την Μάλαγα (98-65), ο Αμερικανός γκαρντ, με εμφανή τα σημάδια από την επέμβαση στο κεφάλι του, επέστρεψε στο παρκέ για να αποθεωθεί από το φίλαθλο κοινό της ομάδας. Άπαντες σηκώθηκαν στο πόδι και καταχειροκρότησαν τον μαχητή της ζωής, Κάιλ Κούριτς, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ