ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποθέωσε τον Μπουρούση ο Χανγκά

Αποθέωσε τον Μπουρούση ο Χανγκά

Ο Άνταμ Χανγκά της Μπασκόνια δήλωσε ότι το 30% των πόντων του πέρυσι οφειλόταν στις εμπνεύσεις του Γιάννη Μπουρούση, συμπληρώνοντας ότι θα του λείψει ο Έλληνας ψηλός.

Ο Γιάννης Μπουρούσης άφησε το στίγμα του την περσινή σεζόν στην Ισπανία φορώντας την φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα (που από φέτος θα ονομάζεται Μπασκόνια). Και αυτό φρόντισε να το υπενθυμίσει στον κόσμο ο Άνταμ Χανγκά.

Ο Ούγγρος φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στην γνωστή Ισπανική ιστοσελίδα “gigantes.com”, “στάζοντας μέλι” για τον νυν σέντερ του Παναθηναϊκού τόσο για την αγωνιστική του παρουσία, όσο και για το χιούμορ του. “ Ήταν υπέροχο να παίζω με τον Μπουρούση, επειδή έβλεπε πολύ γήπεδο. Πιστεύω ότι το 30% των πόντων μου πέρυσι ήταν αποτέλεσμα των δικών του πασών επειδή με έβλεπε όταν έκοβα προς το καλάθι”. Στην συνέχεια μάλιστα ο Χάνγκα στάθηκε και στον χαρακτήρα του διεθνή σέντερ: “ Πέρασα αρκετό χρόνο μαζί του και μπορώ να πω ότι είναι απίστευτος τύπος. Έχει πλάκα. Δε μπορώ να το εξηγήσω, αλλά υπήρχαν στιγμές που δεν ήξερες αν μιλούσε σοβαρά ή έκανε πλάκα, αν και μετά από λίγο καιρό τον συνήθισα, αλλά υπήρχε πολύς κόσμος που δεν το καταλάβαινε”.

Ο φόργουορντ της Μπασκόνια αποκάλυψε μάλιστα στην συνέχεια ότι το καλοκαίρι έφτασε κοντά στην Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε ότι στόχος του είναι να παίξει κάποια στιγμή στο ΝΒΑ, όπου τα δικαιώματά του ανήκουν στους Σπερς: “ Με ήθελε η Μπαρτσελόνα, υπήρξαν κάποιες διαπραγματεύσεις, αλλά δεν βρέθηκε λύση. Ήμουν έτοιμος για αυτή την αλλαγή στην καριέρα μου, αλλά και τώρα είμαι χαρούμενος που θα παίξω στην Ευρωλίγκα με την Μπασκόνια. Στόχος μου φυσικά είναι κάποια στιγμή να αγωνιστώ στο ΝΒΑ, δε μπορώ να το αρνηθώ αυτό. Όλοι οι παίκτες θέλουν κάποια στιγμή να αγωνιστούν στο ΝΒΑ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ