ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφασίζουν για Μπαρτζώκα στη Μπαρτσελόνα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ακόμα και σήμερα (7/6) την απόφασή της για την παραμονή ή όχι του Γιώργου Μπαρτζώκα. Επίκειται συνάντηση των δύο πλευρών.

Σχεδόν δέκα ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο των playoffs του Ισπανικού πρωταθλήματος - και με τους σφυγμούς να έχουν πέσει πλέον - στη Μπαρτσελόνα φέρονται να βρίσκονται κοντά στο να πάρουν την απόφασή τους σχετικά με το μέλλον του Γιώργου Μπαρτζώκα στην ομάδα.

Σύμφωνα με την καταλανική ιστοσελίδα "mundodeportivo", στη Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσουν ακόμα και σήμερα (7/6) αν ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει τελικά στον πάγκο της ομάδας και δεύτερη χρονιά ή αν τελικά θα αποχωρήσει, εισπράττοντας βέβαια και την σχετική αποζημίωση, αφού το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, την δεδομένη στιγμή η πλάστιγγα δείχνει να γέρνει περισσότερο προς το δεύτερο σενάριο, με τις δύο πλευρές να αναμένεται να έχουν συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες.

Στη "mundodeportivo" δεν δίστασαν μάλιστα να φτιάξουν ήδη και μία λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, βάζοντας σε αυτή τα ονόματα του Σίτο Αλόνσο της Μπασκόνια και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους της Ζαλγκίρις. Μέχρι βέβαια να παρθεί πρώτα η απόφαση σχετικά με το μέλλον του Έλληνα τεχνικού, αυτά θα παραμένουν απλώς φήμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ