ΜΠΑΣΚΕΤ

Άνταμς: "Είστε ηλίθιοι"!

Άνταμς: "Είστε ηλίθιοι"!

Ο Ντάριους Άνταμς αντέδρασε με μάλλον άκομψο τρόπο στα ισπανικά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Μπασκόνια δεν έχει παραβεί τους όρους της συνεργασίας τους. "Είστε ηλίθιοι", ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το "διαζύγιο" του Ντάριους Άνταμς με την Μπασκόνια δεν ήταν ακριβώς "βελούδινο". Από τη στιγμή που ο Αμερικανός πλεϊμέικερ πήρε την απόφαση να τραβήξει για άλλες πολιτείες, οι σχέσεις των δύο πλευρών χάλασαν αισθητά, με την ισπανική ομάδα να καθυστερεί επιδεικτικά την εξόφληση του ποσού που έχει λαμβάνειν ο παίκτης.

Αυτή η καθυστέρηση δημιούργησε τον έντονο εκνευρισμό του αποχωρήσαντα, ο οποίος "ξέσπασε" μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter , εκφράζοντας τις... απορίες του για τον τρόπο με τον οποίο κινείται η Μπασκόνια στις μεταγραφές, την ώρα που εκείνος είναι απλήρωτος.

Σχεδόν άμεσα έκαναν την εμφάνισή τους στις ισπανικές ιστοσελίδες δημοσιεύματα περί ημερομηνιών που τηρούνται από τη διοίκηση του συλλόγου σε ό,τι αφορά τις οφειλές, εξηγώντας ότι όλα γίνονται εντός χρονοδιαγράμματος. Μόλις το είδε ο Ντάριους Άνταμς, έγινε ακόμη πιο έξαλλος. Σε σημείο που δεν δίστασε να "τιτιβίσει" πως " είστε ηλίθιοι αν πιστεύετε ότι δεν ξέρω το συμβόλαιό μου", για να επανέλθει λίγα λεπτά αργότερα εξηγώντας πως "δεν τους αρέσει όταν λες την αλήθεια".

Άνταμς: "Είστε ηλίθιοι"!
Άνταμς: "Είστε ηλίθιοι"!

Στη συζήτηση μπήκε μάλιστα κι ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς, ο οποίος υπερασπίστηκε τον πρώην συμπαίκτη του. " Η αλήθεια πονάει, φίλε", έγραψε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να εμψυχώσει τον φίλο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ