ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανησυχία και φόβοι για 4μηνη απουσία του Αγιόν στην Ρεάλ

Ανησυχία και φόβοι για 4μηνη απουσία του Αγιόν στην Ρεάλ
FACEBOOK/REAL MADRID BASKET

"Παγωμάρα" επικρατεί στο στρατόπεδο της Ρεάλ, αφού υπάρχει φόβος ότι ενδέχεται ο Γκουστάβο Αγιόν να μείνει έως και 4 μήνες εκτός δράσης αν ο τραυματισμός του στον ώμο αποδειχθεί σοβαρός!

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει σε ησυχία την Ρεάλ. Ο Γκουστάβο Αγιόν ήταν το τελευταίο "θύμα" της τρομερής κακοδαιμονίας των Μαδριλένων, με τον Μεξικανό σέντερ να τραυματίζεται στον αριστερό ώμο στον αγώνα πρωταθλήματος με την ACB το περασμέο Σάββατο (4/11) . Τρεις μέρες αργότερα η κατάσταση ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, με τους Μαδριλένους να φοβούνται ότι ο Μεξικανός σέντερ μπορεί να απουσιάσει μέχρι και 4 μήνες από τα παρκέ!

Ο Αγιόν συνεχίζει να πονάει στον ώμο και αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Αν αυτές βγουν "καθαρές", τότε υπάρχει σενάριο απουσίας 2-3 εβδομάδων από το παρκέ. Αν όμως χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, τότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην δράση αρχές Μαρτίου! Όπως γίνεται σαφές, αν επιβεβαιωθεί το κακό σενάριο τότε η Ρεάλ θα βρεθεί σε τρομερά δύσκολη θέση, αφού ο έτερος σέντερ της ομάδας, Όγκνιεν Κούζμιτς, έχει τεθεί εκτός δράσης για όλη την σεζόν λόγω ρήξης χιαστού στο αριστερό γόνατο!

Ο Αγιόν είναι απλώς ο τελευταίος κρίκος μίας τρομερής αλυσίδας γκαντεμιάς της Ρεάλ που ξεκίνησε με τον σοβαρό τραυματισμό του Σέρχιο Γιουλ (ρήξη χιαστού) όταν βρισκόταν στην εθνική Ισπανίας. Ακολούθησε ο σοβαρός τραυματισμός του Κούζμιτς, για να προστεθεί στην συνέχεια στην λίστα των απόντων ο Άντονι Ράντολφ για περίπου 3 εβδομάδες λόγω εξάρθρωσης ώμου, αλλά και η απουσία του Τρέι Τόμκινς για ένα μήνα λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Μένει τώρα να φανεί τι θα κάνει η Ρεάλ, η οποία περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων, από τα οποία θα κριθούν και οι επόμενες κινήσεις της ομάδας. Αν ο τραυματισμός του Αγιόν αποδειχθεί σοβαρός, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης μέσω μεταγραφής, αφού διαφορετικά την θέση του σέντερ θα πρέπει να καλύπτουν επικουρικά οι Άντονι Ράντολφ και Φελίπε Ρέγιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ