ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ανεβαίνει" σταδιακά ο Γιάνκοβιτς

"Ανεβαίνει" σταδιακά ο Γιάνκοβιτς

Η Βαλένθια νίκησε εύκολα την Εστουδιάντες (84-68) σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να έχει θετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Βαλένθια στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, όπως δείχνει τις τελευταίες ημέρες η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ. Οι "πορτοκαλί" επιβλήθηκαν άνετα της Εστουδιάντες (84-68) μπροστά στον κόσμο τους, με τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι.

Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ είχε 18 πόντους (με 5/7 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/3 βολές) και 5 ριμπάουντ, όντας ο πολυτιμότερος της ομάδας του, με τον Ουίλ Τόμας να τον ακολουθεί, με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ. Θετική παρουσία είχε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος δείχνει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, αφού παιχνίδι με το παιχνίδι είναι καλύτερος.

Αυτή τη φορά, ο 26χρονος φόργουορντ είχε 6 πόντους (με 3/4 δίποντα), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη και 2 κλεψίματα σε 17'35'' βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του, όσο βρέθηκε στο παρκέ.

Σε ό,τι αφορά την Εστουδιάντες, οι Έντουιν Τζάκσον (18π.) και Αλί Τραορέ (11π.) ήταν οι μόνοι που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τους υπόλοιπους να μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό, όπως καταδεικνύει (και) το τελικό σκορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ