ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανατροπή με Αγιόν: η Ρεάλ κράτησε τον Μεξικανό σέντερ

Αν και όλα έδειχναν πως ο Γκουστάβο Αγιόν θα αποχωρήσει από την Μαδρίτη, η Ρεάλ ήρθε σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μεξικανό σέντερ, προσφέροντας του "χρυσό" συμβόλαιο.

Ο Γκουστάβο Αγιόν είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης. Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, στην Euroleague, είχε μέσο όρο 11.6 πόντους (62.2% δίποντα), 7.9 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ και 1.8 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Η Ρεάλ ήθελε να κρατήσει τον Μεξικανό σέντερ στο ρόστερ της, αλλά ο Γκουστάβο Αγιόν ζητούσε ένα συμβόλαιο που ξεπερνούσε τα 3.000.000 ευρώ, ενώ είχε στο μυαλό του και την επιστροφή του στο ΝΒΑ. Οι Μαδριλένοι έδειχναν να έχουν συμβιβαστεί με την αποχώρηση του παίκτη, ενώ και ο αθλητής έψαχνε ομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, έχοντας δεχτεί προτάσεις και από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Σύμφωνα όμως με τα ισπανικά δημοσιεύματα, έχουμε ανατροπή δεδομένων! Η πρωταθλήτρια Ισπανίας κατέθεσε μία υψηλή οικονομική προσφορά στον Γκουστάβο Αγιόν (δίχως να γίνεται γνωστό το ποσό), με αποτέλεσμα να να πείσουν τον Μεξικανό σέντερ να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του "deal".

Μία σημαντική ανανέωση για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στην νέα σεζόν θα έχει ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην Ευρώπη στην θέση "5", με τους Οθέλο Χάντερ και Γκουστάβο Αγιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ