ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώθηκε ο Παπαμακάριος

Ανακοινώθηκε ο Παπαμακάριος

Παίκτης της Φουενλαμπράδα είναι και επισήμως ο Μανώλης Παπαμακάριος, με την ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του για τη σεζόν 2014-2015.

Η ελληνική μπασκετική παροικία στην Ισπανία αυξήθηκε επισήμως κατά ένα μέλος. Μετά τους Μπουρούση, Λαμπρόπουλο, Τσαϊρέλη, Βασιλειάδη, Γιαννόπουλο, Χαριτόπουλο και Μπόγρη, στην παρέα προστίθεται και ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα Σάββατο 13/9 από την Φουενλαμπράδα για ένα χρόνο και επιστρέφει στην ΑCB μετά από ένα χρόνο απουσίας (τη διετία 2011-2013 έπαιζε στη Σαν Σεμπαστιάν, πέρυσι επαναπατρίστηκε για χάρη του Πανελευσινιακού)

Τη συμφωνία είχε ανακοινώσει από τις 11/9 ο εκπρόσωπος του παίκτη μέσω twitter και πλέον η συνεργασία επικυρώθηκε και από την πλευρά της ομάδας, με τον αθλητικό διευθυντή των Ισπανών, Φέραν Λόπεθ, να δηλώνει για τον 34χρονο γκαρντ: "Είναι το κομμάτι που έλειπε από την δομή της ομάδας, το αμυντικό του προφίλ συμπληρώνει ιδανικά το επιθετικό του πρόσωπο στο παρκέ. Θα μας δώσει χαρακτήρα, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές"

Από την πλευρά του, ο νέος του συμπαίκτης, Άντι Πάνκο (το 2012 είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό), είπε :" Θέλει πολύ να γυρίσει, του εξήγησα μερικά πράγματα για την πόλη, την ομάδα, τους νέους του συμπαίκτες. Βλέπω πως έχει μεγάλο κίνητρο να επιστρέψει στην Ισπανία. Είναι πραγματικός επαγγελματίας, γνωρίζει πολύ καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ και παίρνει τις πιο έξυπνες αποφάσεις στο παρκέ."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ