ΜΠΑΣΚΕΤ

"Αν βγουν οι Podemos, θα σας πυροβολήσουν!"

"Αν βγουν οι Podemos, θα σας πυροβολήσουν!"

Η κόντρα της Ρεάλ και της Εστουντιάντες πέρασε σε πολιτικό επίπεδο αφού οι οπαδοί των "φοιτητών" απείλησαν τους φίλους της "Βασίλισσας", με φόντο τις πολιτικές και δημοτικές εκλογές στην Ισπανία!

Οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στην Ισπανία θα διεξαχθούν τον Μάιο ενώ πρόσφατη δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου της encuestamos.com αναδεικνύει πρώτο το κυβερνόν κόμμα του Μαριάνο Ραχόι και τρίτο αυτό των Podemos του Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Συγκεκριμένα, το Λαϊκό Κόμμα συγκεντρώνει 23.7% στην πρόθεση ψήφου, ακολουθούν οι Σοσιαλιστές με 23.6% και τρίτοι οι Podemos, με 21.7%. Η πολιτική αντιπαράθεση στην Ισπανία πέρασε στο Barclaycard Center, εκεί όπου οι οπαδοί της Εστουντιάντες... απείλησαν αυτούς της Ρεάλ Μαδρίτης! Τι έγινε ακριβώς;

Η "Βασίλισσα" υποδέχθηκε την Εστουντιάντες για την 26η αγωνιστική στη Liga Endesa. H ομάδα του Πάμπλο Λάσο πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι της Μαδρίτης ωστόσο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οργανωμένοι οπαδοί των "φοιτητών" (σ.σ. ο σύνδεσμος Demencia) πήγαν στο γήπεδο και μόλις συναντήθηκαν με τους φίλους της Ρεάλ που εκείνη την ώρα αποχωρούσαν, ξεκίνησαν να φωνάζουν "Αν κερδίσουν οι Podemos, θα σας πυροβολήσουν!", απευθυνόμενοι στα... δεξιά αισθήματα των οπαδών της "Βασίλισσας"!

Για την ιστορία ο ηγέτης των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, ρωτήθηκε πρόσφατα για την ομάδα που υποστηρίζει και παραδέχτηκε πως μισεί τη Ρεάλ. "Είμαι αντι-Μαδριδίστα. Υποστηρίζω τη Νουμάνθια" ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ δηλώνει και οπαδός του μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ