ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλόνσο: "Μόνο θετικά έχω να πω για τον Βεζένκοφ"

Αλόνσο: "Μόνο θετικά έχω να πω για τον Βεζένκοφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι εκτός αποστολής στις τελευταίες αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Σίτο Αλόνσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (80-84).

Η Μπαρτσελόνα ήταν η νικήτρια του πρώτου clasico της φετινής αγωνιστικής περιόδου ( 80-84 ) με τον Σίτο Αλόνσο να εξηγεί τους λόγους που η ομάδα του παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, ο οποίος είναι εκτός δωδεκάδας στα τελευταία ματς.

" Ο Βεζένκοφ εδώ και μερικές εβδομάδες δεν αγωνίζεται, αλλά μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω για αυτόν. Δουλεύει τρομερά, ακόμα κι όταν ξέρει πως δεν θα αγωνιστεί. Συνήθως δεν παίρνω στην αποστολή παίκτες που δεν πρόκειται να αγωνιστούν, αλλά τον έφερα στη Μαδρίτη γιατί είναι ξεχωριστός παίκτης και σύντομα θα παίξει ξανά", ανέφερε ο head coach της Μπαρτσελόνα.

Ο Σίτο Αλόνσο υπογράμμισε ακόμα: " Ο καθένας πρέπει να καταλάβει το ρόλο του και πως μερικές φορές αυτό κοστίζει. Όλα έρχονται μέσα από τη δουλειά. Πολλοί από τους παίκτες μας ήταν πρωταγωνιστές στις προηγούμενες ομάδες τους, αλλά τώρα θα πρέπει να μάθουν σε διαφορετικούς ρόλους. Και μέχρι να το μάθουν, το διάστημα αυτό θα μας κοστίσει με ήττες. Αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει την επιθετικότητα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ