ΜΠΑΣΚΕΤ

All in από Ουνικάχα Μάλαγα για Νέντοβιτς

All in από Ουνικάχα Μάλαγα για Νέντοβιτς

Γνωρίζοντας πως οι μνηστήρες για τον Νέμανια Νέντοβιτς είναι αρκετοί, η Ουνικάχα Μάλαγα φρόντισε να δείξει στον 25χρονο γκαρντ πόσο τον θέλει κοντά της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, προσφέροντάς του πλουσιοπάροχο -για τα δεδομένα της- συμβόλαιο.

Οι δύο εξαιρετικές χρονιές που έχει κάνει ο Νέμανια Νέντοβιτς με τη φανέλα της Ουνικάχα Μάλαγα έχουν υποχρεώσει αρκετές ομάδες από το κορυφαίο επίπεδο να προσθέσουν το όνομά του στη λίστα τους. Πριν από ένα μήνα διέρρευσε μάλιστα πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον έχει προσεγγίσει .

Γι αυτό, η διοίκηση των "πρασίνων" κάνει ήδη από τώρα την απαραίτητη προεργασία προκειμένου να μην χρειαστεί ο 25χρονος γκαρντ να βγει στην αγορά, αναζητώντας ένα συμβόλαιο. Τι σημαίνει αυτό; Όπως αναφέρει το " Gigantes ", η Ουνικάχα Μάλαγα τού προσφέρει το ποσό των 800.000 ευρώ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας -μέσα σε όλα- το δέλεαρ της συμμετοχής στην EuroLeague, αφού η ισπανική ομάδα εξασφάλισε το εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά την κατάκτηση του EuroCup.

Θυμίζουμε πως ο Νέμανια Νέντοβιτς βρίσκεται στην ισπανική ομάδα από το 2015, έχοντας φέτος 13 πόντους και 4 ασίστ κατά μέσο όρο στη Liga Endesa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ