ΜΠΑΣΚΕΤ

Έρικ Γκριν για Σφαιρόπουλο: "Ο κόουτς δε μου πρόσφερε την ευκαιρία που ήθελα"

Έρικ Γκριν για Σφαιρόπουλο: "Ο κόουτς δε μου πρόσφερε την ευκαιρία που ήθελα"
EUROLEAGUE

Ο Έρικ Γκριν δήλωσε ότι ο λόγος που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό είναι επειδή κατάλαβε ότι δεν θα είχε τον ρόλο που ήθελε, ενώ αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Έρικ Γκριν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην περσινή του παρουσία στον Ολυμπιακό. Δεν είχε ποτέ τον ρόλο που ήθελε και δεν μπόρεσε να μπει στο "καλούπι" που ζητούσαν από αυτόν οι "ερυθρόλευκοι" προκειμένου να είναι αποδοτικός . Και δεν φοβάται να το παραδεχθεί.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ACB, η οποία του έκανε ξεχωριστό αφιέρωμα λόγω του εξαιρετικού ξεκινήματός του με την φανέλα της Βαλένθια , ο Αμερικανός γκαρντ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι αν και ήταν ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, ήθελε να πάει σε μία ομάδα που θα είχε μεγαλύτερο ρόλο: " Το καλοκαίρι μίλησα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και είδαμε ποια θα ήταν η καλύτερη κατάσταση για εμένα. Ήμουν χαρούμενος στον Ολυμπιακό, αλλά κατάλαβα ότι ο κόουτς δε μου προσέφερε την ευκαιρία που ήθελα, οπότε αποφάσισα να αλλάξω περιβάλλον" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκριν, για να συμπληρώσει: " Τώρα είμαι ευγνώμων πιο βρίσκομαι στην Βαλένθια, μία ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία να αναπτύξω το παιχνίδι μου και να έχω μία σπουδαία σεζόν".

Παρά πάντως ότι ο Γκριν δεν είχε τον ρόλο που ήθελε, ξεκαθάρισε ότι η σχέση του με τον Σπανούλη - που θεωρητικά ήταν ο "ανταγωνιστής του" για τον χρόνο συμμετοχής - ήταν εξαιρετική: " Παίζοντας στο πλευρό του Σπανούλη κατάφερα να βελτιώσω το παιχνίδι μου, επειδή τον είχα απέναντί μου σε κάθε παιχνίδι. Έμαθα πολλά δίπλα του και βελτιώθηκα ως παίκτης. Ο Σπανούλης δεν είναι απλώς σπουδαίος παίκτης, αλλά και ηγέτης και σπουδαίος άνθρωπος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ