VTB LEAGUE

Βεντίσεφ: "Νέο τριετές συμβόλαιο σε Μπαρτζώκα"

Βεντίσεφ: "Νέο τριετές συμβόλαιο σε Μπαρτζώκα"
Μπαρτζώκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Αντρέι Βεντίσεφ, επανέλαβε την επιθυμία του να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στον οποίο προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά από μία εντυπωσιακή πορεία στην Euroleague και την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, η Λοκομοτίβ Κουμπάν θα υποστεί πολλές αλλαγές το φετινό καλοκαίρι. Όλοι οι παίκτες που αποτέλεσαν τον "κορμό" της θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να συμβεί και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο πρόεδρος της "Λόκο" όμως έχει άλλα πλάνα. Για την ακρίβεια, σχεδιάζει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να δελεάσει τον 51χρονο τεχνικό. Δεν το λέμε εμείς, το επεσήμανε ο ίδιος με δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα , εξηγώντας πως " ο σύλλογος θα κάνει ό,τι μπορεί για να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Εκτιμήσαμε την εξαιρετική δουλειά που έκανε, γι αυτό του προσφέραμε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Προσδοκούμε σε συμφωνία το συντομότερο δυνατό".

Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι "Σειρήνες" ανά την Ευρώπη δεν σταματούν να ηχούν στα αυτιά του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι η τελευταία χρονικά ομάδα που φέρεται να επιδιώκει την απόκτησή του για να "χτίσει" πάνω στα... συντρίμμια της φετινής απογοητευτικής πορείας της .

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ