VTB LEAGUE

Τρολάρει τον Ιτούδη η VTB League

Τρολάρει τον Ιτούδη η VTB League

Ο Δημήτρης Ιτούδης παρακολούθησε τα τελευταία λεπτά του ρωσικού ντέρμπι δίπλα στις χορεύτριες των γηπεδούχων και η VTB League δεν έχασε ευκαιρία να τον τρολάρει μέσω του Twitter.

Το πρώτο μεγάλο ρωσικό ντέρμπι της χρονιάς "βάφτηκε" στα κόκκινα, καθώς η ΤΣΣΚΑ νίκησε τη Χίμκι μέσα στο γήπεδό της 96-81 και έδειξε στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ότι παραμένει το "αφεντικό" στη VTB League. Τα ευτράπελα, πάντως, δεν έλειψαν από την αναμέτρηση, η οποία περιείχε αρκετή ένταση και νεύρα, τα οποία οδήγησαν στην αποβολή του Δημήτρη Ιτούδη στα μέσα της τέταρτης περιόδου.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ αναγκάστηκε να φύγει από τον πάγκο της ομάδας του, δεν έφυγε όμως και από το γήπεδο. Πήγε λοιπόν δίπλα στις cheerleaders της Χίμκι και παρακολούθησε από εκεί το ματς, "ζώντας" το σαν να βρισκόταν στον πάγκο. Άλλο που δεν ήθελε, λοιπόν, η VTB League για να τρολάρει τον Ιτούδη μέσω του λογαριασμού της ομάδας στο Twitter...

" Ο Ιτούδης προστέθηκε στη χορευτική ομάδα της Χίμκι" αναφέρει το σχετικό post, το οποίο δείχνει τον Ελληνα προπονητή να περιστοιχίζεται από όμορφες Ρωσίδες χορεύτριες!

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ