VTB LEAGUE

Τριετής επέκταση σε Ομπράντοβιτς

Τριετής επέκταση σε Ομπράντοβιτς

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν επιβράβευσε τον Σάσα Ομπράντοβιτς για την εξαιρετική φετινή του παρουσία στον πάγκο της, προσφέροντάς του νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ικανοποίηση από τη συνεργασία με τον Σάσα Ομπράντοβιτς είναι διάχυτη στη Λοκομοτίβ Κουμπάν εδώ και καιρό, κάτι που αποτυπώθηκε από τις σημερινές (4/4) εξελίξεις. Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την τριετή επέκταση του συμβολαίου του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος πήγε στη Ρωσία στα μισά της αγωνιστικής περιόδου, ως ο αντικαταστάτης του Φώτη Κατσικάρη, κι η δουλειά του έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο πρώην τεχνικός της Άλμπα Βερολίνου οδήγησε τη "Λόκο" μέχρι τα ημιτελικά του EuroCup, ενώ παλεύει να φτάσει μέχρι τους τελικούς της VTB League προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βεντίσεφ, ανέφερε πως " είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράψαμε νέο τριετές συμβόλαιο με τον Σάσα Ομπράντοβιτς. Στο πρόσωπό του βλέπω τη σταθερότητα που χρειάζεται η ομάδα για να "χτίσει" τις επόμενες σεζόν της, συνδυάζοντας όλο αυτό με υψηλές προσδοκίες", με τον έμπειρο τεχνικό να προσθέτει από μέρους του πως " είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Ξέρω ότι στον σύλλογο έχουν δουλέψει μερικοί σπουδαίοι προπονητές, που έφεραν μεγάλες επιτυχίες. Ξέρω ότι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και υψηλές προσδοκίες και είμαι έτοιμος να παλέψω για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ