VTB LEAGUE

Το "ΜακΙντάιρ" είναι πάλι... στη μόδα

Το "ΜακΙντάιρ" είναι πάλι... στη μόδα
VTB LEAGUE

Η επίδοση του Κόντι Μίλερ - ΜακΙντάιρ στο παιχνίδι της Πάρμα με την Κάλεβ είναι από μόνη της σπουδαία, με τον απόφοιτο του Wake Forest να χάνει για... λίγο την ευκαιρία να "γράψει" ένα ιστορικό νταμπλ νταμπλ (VIDEO).

Η πρώτη κατοστάρα της Πάρμα στη VTB League προέκυψε χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Κόντι Μίλερ - ΜακΙντάιρ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του σε επιβλητική εντός έδρας νίκη επί της Κάλεβ (104-84). Ο απόφοιτος του Wake Forest (σ.σ.: ήταν συμπαίκτης με τον Ντίνο Μήτογλου) βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στην Ευρώπη, με τη θητεία του στη ρωσική ομάδα να είναι εξαιρετική, δεδομένου ότι μιλάμε για έναν παίκτη που προσφέρει 16.3 πόντους, 8 ασίστ και 4.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η εμφάνισή του απέναντι στην Κάλεβ πάντως, είναι... μια ιστορία μόνη της. Ο 24χρονος πλεϊμέικερ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 24 πόντους και 17 ασίστ (είχε επίσης 5 ριμπάουντ), χάνοντας για λίγο το εντυπωσιακό 20+ σε δύο στατιστικές κατηγορίες. Με 5/7 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 2/2 βολές αποδείχθηκε ουσιαστικός, ενώ το γεγονός πως έδωσε το 63% των ασίστ της ομάδας του στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποδεικνύει πως μπορεί να προσφέρει με περισσότερους από έναν τρόπους.

Ενδεχομένως μάλιστα, αν οι συμπαίκτες του ήταν λίγο πιο εύστοχοι στα σουτ τριών πόντων (σ.σ.: είχαν 9/26) να είχε καταφέρει να "σπάσει" το ρεκόρ που κατέχει στις τελικές πάσες ο Ντι Τζέι Κούπερ από τις 24 Ιανουαρίου 2015. Τότε που στον αγώνα της Ενισέι με την Αστάνα είχε δώσει 23 ασίστ.

Για την ιστορία, αυτή ήταν η τέταρτη φορά φέτος που ο Κόντι Μίλερ - ΜακΙντάιρ έδωσε διψήφιο αριθμό ασίστ, αφού είχαν προηγηθεί οι αγώνες με ΤΣΣΚΑ Μόσχας (12), Ρίγα (11) και Άβτοντορ (10). Κάπως έτσι, το "ΜακΙντάιρ" είναι πάλι στην... μόδα, σχεδόν μια δεκαετία μετά την εποχή που ο Τερέλ ΜακΙντάιρ έκανε ό,τι ήθελε στα παρκέ της EuroLeague με τη φανέλα της Σιένα!

Photo Credits: VTB League

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του από την βραδιά καριέρας που είχε απέναντι στην Κάλεβ:

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ