VTB LEAGUE

"Θα μείνει ο Λάνγκφορντ, πιθανότατα και ο Καϊμακόγλου"

"Θα μείνει ο Λάνγκφορντ, πιθανότατα και ο Καϊμακόγλου"

Σύμφωνα με Ρωσικά δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ουνικς Καζάν, Εβγένι Μπογκάτσεβ, ξεκαθάρισε με δήλωσή του ότι ο Κιθ Λάνγκφορντ θα παραμείνει παίκτης της ομάδας και τη νέα σεζόν, ενώ μάλλον το ίδιο θα γίνει και με τον Καϊμακόγλου.

Η... μισή Ευρώπη ασχολείται με τον Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός γκαρντ όμως έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την Ούνικς Καζάν . Και, όπως φαίνεται, ο ρωσικός σύλλογος δεν σκοπεύει να τον αφήσει να αποχωρήσει.

Αυτό ξεκαθάρισε με δηλώσεις του σε Ρώσους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ομάδας, Εβγένι Μπογκάτσεβ, ο οποίος τόνισε πως " ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο Χοακίν Κόλομ και ο Αντόν Πονκρασόφ θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Πιθανότατα θα μείνει και ο Κώστας Καϊμακόγλου". Λίγο αργότερα μάλιστα έγινε γνωστό ότι ο Πονκρασόφ υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων με την ομάδα της οποίας προπονητής είναι πλέον ο Δημήτρης Πρίφτης.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αμερικανός γκαρντ είχε 18.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ μέσο όρο στην VTB League και 21.8 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο στην Turkish Airlines EuroLeague.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ